ÇANAKKALE CUMHURİYET KOŞUSU KROS YARIŞMALARINDA SPORCULARIMIZIN BAŞARILARI

25.10.2017 tarihinde Çanakkale´de yapılan Cumhuriyet Koşusu Atletizm (Kros) Yarışmalarında BESYO Antrenörlük Bölümü öğrencileri katıldı .Takım ve Ferdi sıralamalarda dereceye giren sporcularımız Üniversitemizi ve Yüksekokulumuzu başarıyla temsil ettiler.BESYO Müdürü Yrd.Doç.Dr.Necati Cerrahoğlu  başarılarından duyduğu memnuniyeti ifade eden  Cerrahoğlu  sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi ve Üniversitemizi başarıyla temsil ettikleri için teşekkür etti.

Büyük Erkekler 1500 m ferdi sırlamada Bahadır Pirik 1.,Can Yakarcan 2.,Mustafa Özcan 3.l'ük madalyası kazanmıştır.

Büyük Kızlarda 1500m ferdi sırlamada Buse Aygün 1.,Zuhal ertekin 2.,Dilara İnci 3.'lük madalyası kazanmıştır.

Büyük Erkekler 2000metre yarışında Takım sırlamasında A Takım Birincisi ,G Takım İkincisi ve F Takım Üçüncüsü olmuşlardır.

Büyük Kızlar Takım sırlamasında 1500metre yarışında  B Takım Birincisi olmuşlardır.