BESYO ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARISI

Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası 1-3 Mayıs 2017 Tarihlerinde Konya Selçuk Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonunda yapılan Karate Şampiyonasında önemli başarılar elde eden öğrencilerimiz ve Türkiye Üniversitelerarası Karate İl Temsilcisi Süleyman ORHAN BESYO Müdürü Yrd.Doç.Dr.Necati CERRAHOĞLU'NU makamında ziyaret etti.

Şampiyona'da Üniversitemizi ve Yüksekokulumuzu başarıyla temsil eden BESYO Öğrencimiz Yasin Usta 67 kg'da Türkiye İkincisi, 61 Kg'da Hale Nur Böltül Türkiye Üçüncüsü olarak bundan sonra da 2018 Yılında gerçekleştirilecek olan  Dünya Şampiyonası'nda Üniversitemizi  temsil etmeye hak kazanmışlardır.

BESYO Müdürü Yrd.Doç.Dr.Necati CERRAHOĞLU Öğrencileri bu önemli başarıya imza atan öğrencileri makamında kabul  etti.BESYO olarak sportif alanda her zaman önemli başarılar kazandık ve de kazanmaya devam edeceğiz diyerek sporcuları tebrik etti .