BESYO Öğrencilerinden Büyük Başarı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçekleşen Üniversiteler arası Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda ve 18-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya'da yapılan Üniversiteler arası Türkiye Muay Thai şampiyonası erkekler ve bayanlar kategorilerinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi BESYO Sporcuları önemli başarılar elde etmişlerdir.

18-20 Mart 2016 tarihleri arasında Marmaris te yapılan Kickboks Üniversiteler arası Türkiye şampiyonası sonuçları na göre; Low Kick Müsabakalarında Mazlum Orak ve Rıfat Kaya Türkiye 3.sü oldu. Full Contact Müsabakalarında Erkan Özbey ve Çağla Gümüşçü Türkiye 3.sü oldu. Point Fighting Müsabakalarında Mehmet İhsan Derne Türkiye 2.si, Kübra Nur Özen Türkiye 3.sü oldu.

18-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya'da yapılan Muay Thai Üniversiteler arası Türkiye Şampiyonasında Murat Erdem Türkiye 1.si, Rıfat Kaya Türkiye 2.si olmuştur.

Araştırma Görevlisi Zülbiye Kaçay antrenörlüğünde önemli başarılara imza atan sporcularımız BESYO Müdürü Yrd. Doç.Dr. Necati Cerrahoğlu'nu makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Cerrahoğlu başta antrenörleri Zülbiye Kaçay olmak üzere sporcuları kutladı ve başarılarının aratarak devamını diledi.

122-rrdi-r1.jpg