BESYO MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye Atletizm Federasyonu IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitimi Seminer Programı öncesinde IAAF Çocuk Atletizmi Koordinatörü Necdet Ayaz ve diğer yöneticiler,Turkcell gelibolu Maratonu öncesinde BESYO Müdürü Cerrahoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitimi Seminer Programı öncesinde IAAF Çocuk Atletizmi Koordinatörü Necdet Ayaz ve diğer yöneticiler, 2015 yılında Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında Türkiye'ye ve Çanakkale'ye çok önemli bir sportif etkinliği kazandıran Çanakkale'deki GTP Turizm A.Ş. ortaklarından Armağan Aydeğer, Ahmet Çelik Türkiye Atletizm Federasyonu IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitimi Seminer Programı öncesinde BESYO Müdürü Yrd. Doç.Dr. Necati Cerrahoğlu'nu makamında ziyaret ederek etkinlikler kapsamında BESYO Müdürü olarak sağladıkları katkılara teşekkür ettiler.