BESYO MÜDÜRLÜĞÜ FATİH TERİM İLE VERİMLİ GÖRÜŞMELER YAPTI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fatih TERİM önderliğinde 03 Mayıs 2016 tarihinde Riva Hasan DOĞAN Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde "Üniversiteler Buluşması" adı altında toplantı düzenlendi.

Toplantıda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesini BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati CERRAHOĞLU ve BESYO Müdür Yardımcısı aynı zamanda Futbol Antrenörü Öğr. Gör. Hasan ABANOZ temsil etti. Toplantıda söz alıp görüş beyan eden Çanakkale delegasyonunun sunduğu öneriler not edildi ve ilerdeki çalışmalarda Çanakkale ekibinden istifade edilmek üzere TFF Merkezine davet edileceği deklere edildi. Toplantı sonrası BESYO Müdürü Cerrahoğlu ile baş başa görüşme yapan Fatih TERİM Çanakkale'ye ve Rektör Prof. Dr. Yücel ACER'e selamlarını iletti. Euro 2016 sonrasında Çanakkale BESYO Müdürlüğünü ziyaret edeceği sözünü veren Fatih TERİM, Fransa'da ki Avrupa Şampiyonası için çok yoğun çalışma programı içerisinde olduklarını beyan etti.

123-tjvp-r1.jpg

123-tjvp-r2.jpg