2017 BESYO ÖZEL YETENEK SINAVLARI ÖNCESİ KAHVALTILI TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2017 Özel Yetenek sınavlarının gerçekleştirilmesine dair son kontrollerin yapıldığı  ve sınav işeyişinin  bir kez daha gözden geçirildiği kahvaltılı toplantı BESYO Müdürü Yrd.Doç.Dr.Necati CERRAHOĞLU başkanlığında BESYO'da gerçekleştirildi.Toplantıya Müdür Yardımcıları Yrd.Doç.Dr.Gülçin GÖZAYDIN ,Öğr.Gör.Harun SUYÜNÇ , Özel Yetenek Sınav komisyonlarında görevli akademik ,idari personel ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Müdür Yrd. Doç.Dr. Necati Cerrahoğlu sınavların sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde ve başarıyla tamamlanması için tüm BESYO personeli olarak titizlikle hazırlanıp çalıştıklarını ifade etti, sınavlara katılacak öğrencilere ve görevli  akademik ve idari personeline başarılar diledi.