2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESYO İLK KAYITLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük Eğitimi Bölümlerine alınacak öğrencilerin Özel Yetenek Sınavları 08-10 Ağustos 2017 tarihinde ÇOMÜ BESYO 100.Yıl Spor Salonunda gerçekleştirildi. Sınavlar sonucunda BESYO Bölümlerine girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları21 – 24 Ağustos 2017 tarihleri arasında BESYO Öğrenci İşleri ofisinde gerçekleştirilmeye başladı.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan Emine ARDA ile Antrenörlük Eğitimi Bölümüne kayıt yaptırmaya hak kazanan Ataberk IŞIK’ın kayıtları Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Necati CERRAHOĞLU tarafından gerçekleştirildi.

Cerrahoğlu, sınavları başarıyla tamamlayıp BESYO Öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencileri bir kez daha tebrik edip, eğitim-öğretim hayatlarında başarıların devamını diledi.