1915 ZAFER KUPASI FUTBOL MÜSABAKALARI ŞAMPİYONU BESYO OLDU.

1915 Ruhu Gençlik Derneği’nin her yıl düzenlediği, bu yıl 16 takımın katılımıyla dördüncüsü gerçekleştirilen 1915 Zafer Kupası’nın finalinde Barbaros Mahallesi’ni mağlup eden ÇOMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu(BESYO) şampiyon oldu. Şampiyon BESYO’ya şampiyonluk madalyalarını ve kupasını BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu  verdi. Kupa töreninde 1915 Ruhu Gençlik Derneği tarafından Necati Cerrahoğlu’na da plaket takdim edildi. Törende konuşma yapan Cerrahoğlu, 1915 Ruhu Gençlik Derneği Başkanı Halit Kubilay Fırat’a başarıyla gerçekleştirilen organizasyon için teşekkür ederek gençlerin bu tür spor faaliyetlerinde bulunmasının toplum sağlığı ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması açısından son derece önemli olduğunu vurguladı. 1915 Ruhu Gençlik Derneği Başkanı Halit Kubilay FIRAT şampiyon BESYO ’yu tebrik ederek centilmenlik içinde geçen turnuvada ter döken tüm takımlara teşekkür etti..