TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI FİNAL SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
157-opvw-r1.jpg

Topluma Hizmet Uygulamaları Final Sunumları Sonunda Projenin Gerçekleşmesinde Göstermiş Olduğunuz Başarılı Danışmanlık Hizmetlerinden Dolayı Proje Danışmanları Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL Tarafından Öğr. Gör Türkan SÖĞÜTÇÜ, Öğr. Gör Zeynel DOHMAN, Öğr. Gör. Uğur ŞENTÜRK, Öğr. Gör. Bilal KARAKOÇ, Yrd. Doç. Dr. Cevdet CENGİZ ve Yrd. Doç. Dr. Şakir SERBES'e  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü
 Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL Tarafından  Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi.

•     18 Mart İlkokulunun proje sunumu Tuba ŞAHİN gerçekleştirdi. Proje üyelerine teşekkür belgelerini Proje Danışmanı Öğr. Gör. Bilal KARAKOÇ takdim etti.
•     Arıburun İlkokulu proje sunumu Alev YÜKSEL gerçekleştirdi. Proje üyelerine teşekkür belgelerini Proje Danışmanı Öğr. Gör Zeynel DOHMAN takdim etti.
•     Barbaros ilkokulu proje sunumu Batuhan BEKAR gerçekleştirdi. Proje üyelerine teşekkür belgelerini Proje Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cevdet CENGİZ takdim etti.
•     M. Kemal İlkokulu proje sunumu Ramazan AYDIN gerçekleştirdi. Proje üyelerine teşekkür belgelerini Proje Danışmanı Öğr. Gör. Uğur ŞENTÜRK takdim etti.
•     Ticaret Borsası İlkokulu proje sunumu Ceylan SERBEST gerçekleştirdi. Proje üyelerine teşekkür belgelerini Proje Danışmanı Öğr. Gör Türkan SÖĞÜTÇÜ takdim etti.
•     TOKİ Hüseyin Akif Terzioğlu İlkokulu proje sunumu Hülya KİRENCİ gerçekleştirdi. Proje üyelerine teşekkür belgelerini Proje Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Şakir SERBES Takdim etti.