ENGELLERİ AŞMAK İÇİN BİR ADIM DAHA ATTIK.

ÇOMÜ BESYO Olarak ''Engelleri aşmak için bir adım daha attık''
ÇOMÜ BESYO Engelliler Birimi tarafından ''Engelleri sporla aşmak için bir adım daha atmaya hazır mısın?'' sloganı ile organize edilen ''Uluslararası Engelliler Günü Etkinliği'' ÇOMÜ Engelliler Koordinasyon Birimi gönüllüleri ve BESYO öğrencilerinin katılımı ile çeşitli gösteri etkinlilerle kutlandı.
ÇOMÜ BESYO Engelliler Birimi Öğretim Görevlisi Bilal KARAKOÇ; bu gibi organizasyonlarla BESYO Engelliler Birimi olarak öğrencilerimizde Engellere yönelik farkındalık yaratmak ve engellilerin yapmış olduğu sporları tanıtmayı amaçladık. Engelli kardeşlerimize katkı sağlamak için özellikle fiziksel, koordinasyon, beceri seviyelerini geliştirici çalışmalar yapıyoruz. Bugün etkinlikte ise farkındalık yaratarak; Engelli Sporcular ve ailelerinin Üniversitemiz ile Spor yoluyla iletişim kurmasını, sosyolojik gelişimi sağlamaya çalıştık. Aynı zamanda katılımcılara Engellilerin yapmış olduğu bazı spor branşlarını tanıtma fırsatı bulduk. Katkılarından dolayı Üniversitemize, Yüksekokulumuza, akademisyen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim.