ÇOMÜ BESYO ''SPORDA ENGEL YOK '' SEZON FİNALİ YAPILDI.

ÇOMÜ BESYO Engellilere Yönelik 'Sporda Engel Yok' sloganı ile başlayan çalışmalar Engelliler ve aileleri ile beraber yapılan piknik ile tamamlandı. BESYO Öğr. Gör. Bilal KARAKOÇ; ''9 ay boyunca aralıksız devam eden çalışmalarımızda Engelli kardeşlerimizin Fiziksel kapasitelerini, beceri seviyelerini geliştirici çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar ile birlikte Engelli kardeşlerimizin aynı zamanda yaşam kalitelerini yükseltmeye, sosyalleşmelerine ve psikolojik olarak rahatlamalarına katkı sağlamaya çalıştık. Çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar kurma fırsatımız oldu. Önümüzdeki dönemde de gerçekleştireceğimiz projelerle daha kalıcı ve daha istikrarlı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bize bu imkanları sunan Üniversitemize, çalışmalarımıza katılan, bizlere gönüllerini açan Engelli kardeşlerimize ve ailelerine, çalışmalarımızın başından sonuna kadar gönüllü olarak destek olan öğrencilerimiz; Aslıhan BUKSUR, Remzi BAYKAL, Merve ŞAŞMAZ, Ahmet SALTIK, Sezai AYHAN, Serhat EKER'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.''

168-ymbo-r1.jpg

168-ymbo-r2.jpg