BESYO ÖĞRENCİLERİ 2.ULUSLARARASI SPOR BİLİMLERİ TURİZM ve REKREASYON ÖĞRENCİ KONGRESİNDE

Öğrencilerimiz 2.Uluslararası Spor Bilimleri Turizm ve Rekreasyon Öğrenci Kongresinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından 28-30 Mayıs 2015 tarihinde Oruçoğlu Termal Resort Hotelde düzenlenen 2.Uluslararası Spor Bilimleri Turizm ve Rekreasyon Öğrenci Kongresinde, Öğrencilerimiz Yasemin GÜNASLAN ve Sibel DEMİR (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü) Özge ERDOĞAN, Semra UÇAR ve Aslıhan BUKSUR (Antrenörlük Eğitimi Bölümü) 28-29 Mayıs tarihinde 2.Uluslararası Spor Bilimleri Turizm ve Rekreasyon Öğrenci Kongresine katılarak bildirilerini kongrede sözel olarak sunmuşlardır.

167-fifu-r1.jpg

167-fifu-r2.jpg