KESİN KAYIT YAPTIRACAK ADAYLAR İÇİN GEREKLİ BELGE VE KOŞULLAR

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULUNA KESİN KAYIT YAPTIRACAK ADAYLAR İÇİN GEREKLİ BELGE VE KOŞULLAR

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.
  2. 2017 YGS Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı)
  3. 12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Son 6 ay içerisinde çekilmiş)
  4. Nüfus cüzdan fotokopisi.
  5. 1995 ve öncesi doğan erkek adayların Üniversiteye kaydında sakınca bulunmadığına dair belge (askerlik şubelerinden alınacak ) veya terhis belgesi.
  6. Tam teşekküllü hastaneden alınacak ” Heyet Raporu”
  7. İkinci Öğretim öğrencileri için harç ücreti yatırdığına dair banka dekontu.  ( Bakınız Not :3)

Not 1: Kesin kayıtta öğrencinin kendisi hazır bulunmak zorundadır. Öğrencini şahsen gelememesi durumunda noterden vekalet vereceği bir kişi öğrencinin kaydını gerçekleştirebilir.

Not 2: Kesin Kayıt tarihinde mezun olamayan öğrenciler:

Yüksekokulumuza kayıt hakkı kazanan ancak ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme ve ya tek ders sınavına girecek adayların da belirlenen tarihlerde kayıt için istenen belgelerle birlikte bizzat Yüksekokulumuza gelerek geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini 29 Aralık 2017 tarihine kadar Yüksekokulumuza ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecektir.

Not 3:  Birinci öğretim öğrencileri katkı payı (harç ücreti) yatırmayacaklardır.

***Spor Yöneticiliği İkinci öğretimi kazanan öğrencilerin kesin kayıtları yukarıdaki belirtilen belgelerle tamamlanır.  Daha sonraki tarihlerde kendilerine bildirilen öğrenci numaraları ile Güz yarıyılı öğrenim ücretlerini 11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında herhangi bir Ziraat Bankası ATM’sinden veya internet şubesi aracılığıyla yatıracaklardır. Öğrenim ücretini belirtilen tarihler arasında yatırmayan ve banka dekontunu ibraz etmeyen öğrenciler 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılında öğrencilik haklarından yararlanamayacaklardır.